Menu

Karbantartó – szerelő

A PureAqua Kft. keresi azt a leendő kollégát, aki egy olyan cégnél szeretne dolgozni, ahova nem gyomorgörccsel megy be az ember és a munkatársak reggelente őszinte mosollyal üdvözlik egymást (kivétel, ha rossz éjszakájuk volt). Ahol az ügyvezető és a felettes vezető ajtaja mindig nyitva áll és a napi ügyeket kedves kolléganők intézik.

Ha bejössz a Veszprémi központi irodába, le tudsz ülni egy friss kávé mellé. Ha a munkád minőségi elvégzéséhez ténylegesen szükséged van valamilyen eszközre, nemcsak meghallgatják az igényedet, hanem egyenesen elvárt, hogy jelezd annak szükségességét.
Ha csatlakozol hozzánk, a feladataid az alábbiak lesznek:

  • a munkákat szervező mérnök beosztása alapján különféle víz-, és szennyvíztisztító létesítmények karbantartási és szerelési feladatait kell ellátnod.

Amit előzetesen jelzünk, hogy:

  • a munkát sokszor Veszprémtől távolabb kell majd végezned, de a kiszállásokhoz megfelelően felkészített járműveket biztosítunk.
  • nálunk a juttatások a földön járnak, azonban a körülmények és az „emberi munkakörnyezet" kiegyensúlyozottságot biztosít.

Nem ígérjük, hogy időszakosan nem kell túlóráznod, azonban ha így lesz, azt lecsúszhatod vagy bérben rendezzük feléd.

Nem kérünk tőled több éves szakirányú gyakorlatot, végzettséget, papírt. Viszont elvárunk:

  • korrekt munkát,
  • munkakedvet és nyitottságot az esetlegesen új feladatok iránt, és azt, hogy
  • jelezd nekünk, ha bármilyen gondod van.

Ha nálunk szeretnél dolgozni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küld el önéletrajzodat és néhány sort, hogy mi a motivációd.

Mi visszajelzünk neked. Ha az önéletrajzod és a bemutatkozód felkeltette az érdeklődésünket, személyesen is meghallgatunk.

Kapcsolat Info

Ha a szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merült fel, az alábbi címeken elérhet minket.

PureAqua Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Levelezési cím: 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Telefon:+36-88-794-243
Fax:+36-88-799-132
Skype:pureaqua01
Web:http://www.pureaqua.hu