Menu

Saját tervezésű – gyártású termékeink

Eddigi munkáink során gyűjtött üzemeltetési és kivitelezési tapasztalatainkat saját tervezésű, szennyvíztisztításban alkalmazható gépészeti berendezések fejlesztésére fordítottuk, mely berendezések forgalomba hozatalához 2015 évben CE minősítést szereztünk.

Szennyvíztechnológiai cégként az elmúlt tíz évben gyűjtött tapasztalattal a piaci berendezésekhez képest azokra a jellemzőkre fektetjük a hangsúlyt egy adott berendezés esetén, melyekkel nap mint nap meg kellett birkóznunk. Így az általunk tervezett és gyártott berendezésekben a rövid szállítási határidő, a bekerülési költség és a megbízhatóság mellett kiemelt hangsúlyt kap az egyszerű kezelhetőség, a robosztus felépítés. Gépeink értékesítését követően gyors és rugalmas szervizháttér biztosításával a mindenkori üzemeltető nemcsak egy gépet vásárol, hanem az üzemeltetése időszakára folyamatos szakmai támogatást és könnyen elérhető szakmai hátteret kap.

Az alábbi saját tervezésű és gyártású berendezéseket kínáljuk Megrendelőink számára:

A berendezések mellett saját fejlesztésű komplett szennyvíztisztítási eljárást is kínálunk, mely alapja az on-line paraméterek jelét fogadó, feldolgozó folyamatirányítási rendszer. Az AQAUSYS szabadalmaztatott, komplex, SBR szennyvíztisztítóban az üzemeltetési költségek optimalizálása mellett a kibocsátott vízminőség beállítását biztosító rendszer, mely megvalósítható zöld mezős beruházásként és retrofit jelleggel is.

Kapcsolat Info

Ha a szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merült fel, az alábbi címeken elérhet minket.

PureAqua Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Levelezési cím: 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Telefon:+36-88-794-243
Fax:+36-88-799-132
Skype:pureaqua01
Web:http://www.pureaqua.hu