Menu

Tevékenységünk

Minőségpolitika

A minőség iránt elkötelezett vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy mindez partnereink, megrendelőink közreműködésével munkánkban folyamatosan tükröződjön, és közös erőfeszítéseinknek köszönhetően az összes érintett számára egyértelmű jelentéssel bírjon. Ebben a szemléletben készítettük el minőségpolitikánkat.

Környezetpolitika

A környezet védelme iránt elkötelezett vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy mindez partnereink, megrendelőink közreműködésével munkánkban folyamatosan tükröződjön, és közös erőfeszítéseinknek köszönhetően az összes érintett számára egyértelmű jelentéssel bírjon. Ebben a szemléletben készítettük el környezetpolitikánkat.

Rólunk

hatszog1 A veszprémi székhelyű PureAqua Kft. jelenleg 3 magyar magánszemély tulajdonában van. A 2005-ben létrehozott fővállalkozói iroda tulajdonosai, vezetői a szennyvíztisztítási és víztisztítási pályát hivatásuknak tekintik, mely szakmai elkötelezettség és alázat tükröződik a dolgozók szemléletében és a megvalósított munkákban is. Ez a szakmaiság a garanciája a vállalkozás folyamatos fejlődésének, az újabb és újabb kihívásoknak történő megfelelésnek.

Bővebben: Rólunk

Tevékenységünk

Az önkormányzati és a gazdasági szférában működő megrendelőink részére a víztisztítás, illetve a szennyvíztisztítás területén az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

Bővebben: Tevékenységünk

Munkatársaink

A munkák megvalósítása során 15 fős, a szakma iránt elkötelezett mérnök és technikusi stábbal dolgozunk. Kreatív és motivált munkatársaink jelentik szakmai sikereink garanciáját. Vezetőként büszkék vagyunk mind a mérnöki és gazdasági (vegyész-, környezet-, gépész-, K+F szakmérnök, közgazdász), mind pedig a technikusi és adminisztratív munkát végző szakembereinkre.

Bővebben: Munkatársaink

Kapcsolat Info

Ha a szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merült fel, az alábbi címeken elérhet minket.

PureAqua Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Levelezési cím: 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Telefon:+36-88-794-243
Fax:+36-88-799-132
Skype:pureaqua01
Web:http://www.pureaqua.hu