Menu

Minősítések

A minőség iránt elkötelezett vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy mindez partnereink, megrendelőink közreműködésével a munkánkban folyamatosan tükröződjön, és közös erőfeszítéseinknek köszönhetően az összes érintett számára egyértelmű jelentéssel bírjon. Ennek megfelelően készítettük el minőségpolitikánkat, amelyet itt olvashat.

A PureAqua Környezetvédelmi Mérnöki Iroda Kft. minőségpolitikája

A 2005-ben alakult PureAqua Kft. fő tevékenysége a különböző környezetvédelmi mérnöki szolgáltatások megrendelő központú végrehajtása. Tapasztalatainknak megfelelően tevékenységünket a szakterületi oktatás, a mérnöki szolgáltatások területén folytatjuk, emellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a külföldi partnerekkel történő együttműködések létrehozására, fenntartására.

Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy tudásunk legjavát nyújtva, a megrendelő elvárásait maximálisan kielégítő végeredményt érjük el. Mindvégig szem előtt tartjuk a helyi adottságokat, lehetőségeket, a gazdasági szempontokat, valamint folyamatos kapcsolatot tartunk fenn megrendelőinkkel.

Oktatási tevékenységünk során a felnőttképzés igényeihez maximálisan igazodva kívánunk minőségi, gyakorlatorientált ismereteket átadni. Az általunk végzett felnőttképzés területén a minőség olyan környezetközpontú szemléletformálást jelent, amelyhez szükséges elméleti háttérismeretek megteremtésével a mindennapi munkavégzés hatékonysága tovább javítható. A folyamatos, életen át tartó tanulást, az innovációt a tartós siker egyik alapkövének tekintjük, ezért a PureAqua Kft. minden munkatársa számára lehetőséget biztosít ismereteik elmélyítésére, rendszeres frissítésére.

Célunk, hogy a civil, valamint a gazdasági szféra szereplőinek hosszú távon is megbízható partnerei legyünk. Úgy véljük, hogy egy munkát akkor zárunk le sikeresen, ha megbízónk ismételten bizalmat szavaz nekünk. Mivel partnereink sikere egyben a mi sikerünk is, csak a folyamatos együttműködéssel érhetjük el a minkét fél számára kívánt eredményeket. A cég vezetése elkötelezett a minőségpolitika betartása, folyamatos fejlesztése és a munkatársakkal való megismertetése iránt, amelyhez egyaránt biztosítja az anyagi és humán erőforrásokat.

Munkánkat az ISO 9001 minőségirányítási rendszer előírásaihoz igazodva végezzük. 

Kapcsolat Info

Ha a szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merült fel, az alábbi címeken elérhet minket.

PureAqua Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Levelezési cím: 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Telefon:+36-88-794-243
Fax:+36-88-799-132
Skype:pureaqua01
Web:http://www.pureaqua.hu